Tražite savršen poklon za posebne prigode ovog proljeća? Odaberite kristalni nakit!

Tražite savršen poklon za posebne prigode ovog proljeća? Odaberite kristalni nakit!

Tražite savršen poklon za posebne prigode ovog proljeća? Odaberite kristalni nakit!

Pred nama su najljepši topli dani, oni ispunjeni posebnim prigodama, okupljanjima u uskom krugu obitelji i najdražih prijatelja te obilježeni proslavama važnih trenutaka. Prve svete pričesti, krštenja, krizme i vjenčanja obilježit ćemo u nekim novim okolnostima, no to ne znači da će veselje i radost darivanja izostati. Ovih dana ste se sigurno zapitali što pokloniti dragoj osobi na njen poseban dan. Kako bi Vam olakšali odabir i inspirirali vas za kupovinu, u nastavku bloga pročitajte više o temi: Kako odabrati idealan nakit za pravu prigodu.

Sjaj svakog trenutka ponovno ćemo otkriti u malim znakovima pažnje koji se u ovakvim prigodama manifestiraju u vidu divnog nakita. Za vjerske se obrede tradicionalno daruje nakit na poklon, a kristalni nakit sa sakralnim motivima sjajan je izbor i bit će prikladan za osobe bilo koje dobi i stila.

Crystal Vision ogrlica od kristala s privjeskom u obliku križića idealan je dar za svaki vjerski obred, baš kao i narukvica od kristala s križićem. Narukvica dolazi s elegantnom svilenom vezicom koja se može prilagoditi i nositi zaista svaki dan, u svakoj kombinaciji. Bezvremenski komad svakako je i narukvica od kristala s motivom anđela. Decentni bijeli kristal s kojim dolazi nepogrešiv je izbor, pristaje uz sve i nikada neće izaći iz mode.

Ako pak tražite nakit od kristala sa svjetovnim elementima, fokusirajte se na komade s proljetnim motivima. Kristalne naušnice s ružičastim cvjetićima divan su poklon koji odiše proljetnim šarmom, dok će preslatki kristalni predmeti s motivima pčela kao što su kristalne naušnice ili narukvica svakome izmamiti osmijeh na lice. U ponudi Crystal Visiona pronaći ćete ponešto za svaku prigodu i svaku dragu osobu te je svojim poklonom ohrabriti da zasja.

Lančić u srebrnoj boji s kristalnim privjeskom u obliku križa Poklon za sakramentNarukvica sa simbolom križića od kristalaPoklon za krštenjeNarukvica u boji srebra s privjeskom u obliku anđela Poklon za rođenjeRoze naušnice na kopči s kristalom u obliku cvjetićaKristalne naušnice na iglicu u zlatnoj boji s motivom pčele Naušnice s pčelicom

Share this post