Pet razloga zašto je kristalni nakit točka na i svake odjevne kombinacije

Kombiniranje modnog nakita

Pet razloga zašto je kristalni nakit točka na i svake odjevne kombinacije

Pet razloga zašto je kristalni nakit točka na i svake odjevne kombinacije

Kristalni nakit biramo onda kada se želimo osjećati dobro u svojoj koži, a nije li to svaki dan? Činjenica da je kristalni nakit u suštini modni nakit omogućava nam da ga savršeno prilagođavamo svojoj odjevnoj kombinaciji i raspoloženju tog dana.

Lako se kombinira u svim odjevnim kombinacijama

Jedna od glavnih karakteristika kristalnog nakita jest ta da je on zapravo modni nakit. On možda ne garantira bezvremensku trajnost, ali zbog mogućnosti kombinacija vrsta i obrade metala, oblika i boja kristala, on se poput kamenelona prilagođava svakoj našoj odjevnoj kombinaciji.

Daje nam osjećaj samopouzdanja

Za razliku od finog nakita koji biramo za prilike koje se događaju jednom u životu nakon čega ga najčešće zaštitnički čuvamo, kristalni nakit možemo nositi svakodnevno. Nosimo ga u svim prilikama od druženja s obitelji preko poslovnih obaveza sve do svečanih prigoda svih vrsta. Mogli bismo reći da ga nosimo u svim onim trenutcima kad smo mi – mi, veseli i zaljubljeni, emotivni i razigrani, a on nam pritom daje osjećaj individualnosti i vjere u sebe.

Moda i nakit

Pristupačan je

Najveća razlika između finog i modnog nakita jest materijal od kojeg je izrađen. Za razliku od finog nakita, modni se izrađuje od legura neplemenitih metala koje su potom obložene plemenitim kovinama te umjesto dragog kamenja često sadrži kristale. To ga čini pristupačnijim od finog nakita odnosno omogućuje nam da ga nosimo svakodnevno.

Prilagođava se trendovima

Svake sezone sadržaj svog ormara prilagođavamo aktualnim trendovima, nabavljamo komade iz novih kolekcija u koje smo se zaljubili, a isto može biti i s kristalnim nakitom i modnim dodacima. Oni funkcioniraju kao produžetak naših odjevnih kombinacija, a zbog njihove pristupačnosti i prilagodljivosti, svake sezone možemo zaviriti u Crystal Vision ponudu i odabrati neki novi proizvod koji će se uklopiti u naš odjevni izbor te sezone. Baš poput kopči za kosu koje su doživjele veliki povratak ili ring naušnica u svim veličinama – od manjih i decentnih, do velikih i upečatljivih.

  

Možemo ga personalizirati

Uz kristale vežemo i svojevrsne energije, stoga kristalni nakit možemo personalizirati odnosno prilagođavati osjećajima i obavezama toga dana. Crveni kristal odabrat ćemo kad smo zaljubljeni ili strastveni, plavi kada se trebamo opustiti ili postupati smireno, zeleni za sreću baš kao i žuti koji nosi optimizam. Mogućnosti su beskrajne!

Podijelite ovu objavu