Nakit je uvijek u modi!

Nakit je uvijek u modi!

Nakit je uvijek u modi! Pa s razlogom je Elizabeth Taylor govorila da nakit ima moć učiniti nas jedinstvenima. Nakit svakoj odjevnoj kombinaciji dodaje slojevitost, dubinu, raskoš. Nakit ima moć učiniti trenutke nezaboravnima i osobe besmrtnima. Coco Chanel uvijek ćemo vezati uz njene prepoznatljive bisere i broševe u obliku njenog omiljenog cvijeta, kamelije. Princezu Dianu pamtit ćemo po veličanstvenoj dijamantnoj kruni koju joj je poklonio otac John Spencer, a koju je nosila na dan vlastitog vjenčanja. Jackie Kennedy bila je jedna od najstrastvenijih kolekcionarki nakita, a samo dio njene kolekcije koji je dospio na javnu aukciju procijenjen je na 35 milijuna dolara.

Njihove su priče pokazatelj da nakit nije samo odraz stila i elegancije, nakit je odraz osobnosti, on sa sobom nosi emociju. Crystal Vision savršena je adresa da počnete graditi vlastitu kolekciju nakita koja će biti izraz vaše osobnosti, odraziti vašu energiju kroz boju kristala koji nosite ili vas jednostavno podsjećati na omiljenu osobu. Kristalni nakit u isto je vrijeme elegantan i prilagodljiv svakoj kombinaciji, a u ponudi Crystal Visiona svatko može pronaći nešto za sebe.

Narukvica od kristala odličan je prvi korak u svijet nakita. Kristalne narukvice su istovremeno elegantne i razigrane i uklapaju se u svaku odjevnu kombinaciju neovisno o tome radi li se o formalnoj ili neformalnoj prigodi. Nenametljiva, a opet tako upečatljiva, Crystal Vision narukvica Two može biti sjajan poklon za prijateljicu. Crystal Vision Bangle modele obožavat će sve žene koje vole odvažan nakit, a ako tražite nešto baš posebno mogli biste se zaljubiti u modele Lester, Cupid i Deluxe.

Ogrlica od kristala odraz je čiste elegancije. Poslovne kombinacije podiže na sasvim novu razinu, a opet je dovoljno nježna da je možemo nositi u svakodnevnim kombinacijama. Širok raspon ogrlica i privjesaka od kristala koje Crystal Vision ima u ponudi, otvara mogućnost da svatko pronađe komad koji odgovara njegovoj osobnosti i tako postane vlasnik komada koji će zaista trajati vječno.

Kristalne naušnice su, s druge strane, onaj komad koji biramo kad se zaista želimo istaknuti. Bilo da se radi o nekoj posebnoj prigodi ili samo potrebi da tog dana na poslu, roditeljskom sastanku ili romantičnoj večeri zablistamo. Crystal Vision naušnice od kristala su ženstvene, upečatljive, jedinstvene i daju onaj zadnji touch svakoj odjevnoj kombinaciji. Izaći iz kuće, a ne nositi naušnice jednostavno je propuštena prilika, rekla je jednom J. Lo, a ako nas pitate to vrijedi za sve vrste nakita.

 

Share this post