Kopče za kosu

Kopče za kosu

Kopče za kosu ključan su element uz pomoć kojeg možete istaknuti i naglasiti Vašu frizuru i trenutno raspoloženje, a ujedno i jednostavnim modnim kombinacjama dodati dozu originalnosti i jedinstvenosti.

Jedan od većih trendova zadnje dvije godine, koji se mogao često vidjeti na modnim pistama i ulicama su odvažni i upečatljivi ukrasi za kosu, a među njima i kopče za kosu.

Modni trend koji je bio u svom vrhuncu 1997. godine vratio se i od 2018. je stalni dodatak na modelima modnih pista svjetski poznatih brandova. Njihovo vrijeme još uvijek nije prošlo, pa ćemo ih sigurno još neko vrijeme viđati i u nadolazećim sezonama.

Iako ih često povezujemo s djetinjstvom, nakon svojevrsnog modnog povratka, ljubiteljice mode su prigrlile ovaj modni trend i savršeno ga uklopile u svaku modnu kombinaciju, pa nije rijetka pojava da se svjetski poznate manekenke poput Belle Hadid i Hailey Bieber vide sa uzdignutom frizurom, koju ležerno pridržava kopča za kosu. Savršeno pristaju na sve modne kombinacije, posebice kada se elegantne kopče za kosu iskombiniraju sa svakodnevnim i opuštenim modnim kombinacijama.

Kako bi spojili ugodno s elegantnim, Crystal Vision kopče za kosu izrađene su od celuloznog acetata i kristala. Celulozni acetat kao materijal izrade kopče daje joj iznimnu čvrstoću i dugotrajnost te sprječava pucanje zubaca prilikom nošenja. Zahvaljujući mehanizmu koji u cjelosti prekriva metalnu oprugu za otvaranje i zatvaranje kopče, neće doći do loma ili ispadanja opruge iz kućišta.

Kopče su izuzetno lagane, tako da se mogu nositi cijeli dan, bez grebanja, zatezanja ili čupanja kose.

Za lakše kombiniranje kopči sa svakodnevnim modnim kombinacijama, u asortimanu pronađite šest različitih boja i dvije veličine kopči: Small i Medium.

Kopča za kosu ”Indigo” bit će savršen odabir za sve dugokose djevojke koje vole imati podignutu kosu kako im ne bi smetala u svakodnevnim aktivnostima, a ako pak želite romantičnu fizuru bez puno truda, modeli Lady i Heaven su stvoreni upravo za to!

Izvor slika: www.pagesix.com

Bella Hadid - kopče za kosu Bella Hadid_1 Bella Hadid - Bella Hadid_3 - Kopče za kosu Bella Hadid_5 - Kopče za kosu Bella Hadid_6 - Kopče za kosu Hailey Bieber_7 - Kopče za kosu Bella Hadid_8 - Kopče za kosu

Share this post