Filter

Kopče za kosu ključan su element uz pomoć kojeg možete istaknuti i naglasiti Vašu frizuru i trenutno raspoloženje. Jednostavnim modnim kombinacijama možete dodati dozu originalnosti i jedinstvenosti.

Jedan od većih trendova zadnje dvije godine, koji se mogao često vidjeti na modnim pistama i ulicama, su odvažni i upečatljivi ukrasi za kosu. Među njima su i kopče za kosu.

Modni trend koji je bio u svom vrhuncu 1997. godine vratio se i od 2018. je stalni dodatak na modelima modnih pista poznatih brandova. Njihovo vrijeme još uvijek nije prošlo pa ćemo ih sigurno još vidjeti u nadolazećim sezonama.

Iako ih često povezujemo s djetinjstvom, nakon svojevrsnog modnog povratka, ljubiteljice mode su prigrlile ovaj modni trend.  Savršeno su ga uklopile u svaku modnu kombinaciju, pa nije rijetka pojava da ih nose svjetski poznate manekenke. Bella Hadid i Hailey Bieber nose uzdignutu frizuru, koju ležerno pridržava kopča za kosu. Besprijekorno pristaju na sve modne kombinacije. Elegantne kopče mogu se kombinirati sa svakodnevnim i opuštenim modnim kombinacijama.

Kako bi spojili ugodno s elegantnim, Crystal Vision kopče za kosu izrađene su od celuloznog acetata i kristala. Celulozni acetat kao materijal izrade kopče daje joj iznimnu čvrstoću i dugotrajnost. Time se sprječava pucanje zubaca prilikom nošenja. Zahvaljujući mehanizmu koji u cjelosti prekriva metalnu oprugu za otvaranje i zatvaranje kopče, neće doći do loma ili ispadanja opruge iz kućišta.

Kopče su izuzetno lagane, mogu se nositi cijeli dan: bez grebanja, zatezanja ili čupanja kose.

Za lakše kombiniranje kopči s modnim kombinacijama, u asortimanu pronađite šest različitih boja i dvije veličine kopči: Small i Medium.

Kopča za kosu ”Indigo” bit će savršen odabir za sve djevojke koje vole imati podignutu kosu kako im ne bi smetala u svakodnevnim aktivnostima. Ako pak želite romantičnu fizuru bez puno truda, modeli Lady i Heaven su stvoreni upravo za to!