Kako odabrati savršen poklon za Majčin dan

Kako odabrati savršen poklon za majčin dan

Kako odabrati savršen poklon za Majčin dan

Kako odabrati savršen poklon za Majčin dan

Kad je krajem 19. stoljeća u Zapadnoj Virginiji osnovala klub u kojem je učila majke kako brinuti o domu i djeci te promicati zajedništvo i složnost majki, Ann Reeves Jarvis nije znala da će se njezin trud pretvoriti u globalni pokret. Nakon njene smrti, njezina je kći Anna Jarvis odlučila uspostaviti Majčin dan, jedan dan u godini kada ćemo odati počast za sav trud i žrtvu koju majke rade zbog svoje djece.

Crtice iz povijesti..

Tako je prvi Majčin dan održan u svibnju 1908., a na slavlje su stigle tisuće ljudi u Graftonu i Philadelphiji. To je bilo dovoljno da Jarvis dobije potporu nadležnih vlasti kako bi pokrenula uključivanje Majčinog dana u kalendar državnih praznika. Napokon joj je to i uspjelo 1914. kada je tadašnji predsjednik SAD-a Woodrow Wilson, službeno utemeljio ovaj blagdan na drugu nedjelju u svibnju. I danas u većini zapadnog svijeta slavimo Majčin dan upravo na taj dan, a ove se godine on održava 9. svibnja.

Zato je upravo sada pravo vrijeme da nabavimo prikladan poklon za Majčin dan, a naš je prijedlog da svoju majku ove godine impresionirate divnim kristalnim nakitom.

Pokažite joj koliko je dobro poznajete njezinim najdražim motivom na nakitu. To može biti narukvica s kombinacijom kristala i bisera, kristalni lančić u kombinaciji dva povezana kristalna kruga i perlom, znakom beskonačnosti ili križićem, kristalni broš s motivom pera, a mogu biti i kristalne naušnice s motivom srca koji može biti znak vaše ljubavi prema njoj.

Za mame koje vole naglasiti styling nakitom odaberite kristalni nakit u bojama. U Crystal Vision ponudi možete pronaći niz sjajnih komada kao što je kristalni lančić s motivom kapljica u crvenom kristalu, blistava narukvica Energy s ”Fine Rock” tehnikom umetanja kristala za luksuzan izgled ili upečatljive kristalne naušnice u bogatoj plavoj boji..

Mame koje vole decentnu klasiku oduševit će kristalni nakit u kombinaciji s biserima kao što je kristalna ogrlica Luxury ili kristalne naušnice Soul!

Još više ideja potražite u našem izboru darova za Majčin dan, a sjajna vijest je i ta da povodom Majčinog dana nudimo besplatnu uslugu personalizacije Vašeg poklona. Jednostavno nam pošaljite poruku koju želi poručiti svojoj majci povodom Majčinog dana, a ćemo je prepisati na karticu i priložiti uz poklon.

Viseće naušnice s perlom i kristalima Naušnice od perle na sniženjuČvrsta narukvica sa središnjim kristalom u plavoj boji Blistava narukvica na sniženjuLančić s privjeskom od kristala u intenzivnoj crvenoj boji. Crveni lančić na popustuLančić u boji srebra s privjeskom kojeg čine dva povezana kristalna kruga i perla Dar mamiOgrlica s nanizanim perlama s naglaskom na središnjem dijelu. Ogrlica s perlamaNaušnice na kopči u boji srebra s kristalom u obliku srca ljubičaste boje Naušnice za godišnjicu

Podijelite ovu objavu