Crystal Vision i Mudrica

Crystal Vision i Mudrica

Crystal Vision i Mudrica

Veselimo se podijeliti s Vama informaciju da s ponosom sudjelujemo u projektu e-Dječja kartica – Mudrica!

Mudrica je novi projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade- riječ je o projektu kojeg Središnji državni ured razvija, promišlja i u konačnici želi implementirati u svakodnevicu upravo onih kojima predstavlja dodatnu vrijednost. Središnji ured za demografiju i mlade provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere, a neke od njih su potpore i olakšice roditeljima. Provođenje mjera i aktivnosti vezanih uz obiteljsku i populacijsku politiku podrazumijeva sinergijsko djelovanje usmjereno na dugoročno poboljšanje demografskih kretanja. e-Dječja kartica, namijenjena je roditeljima, a čije korištenje u suradnji s javnim i privatnim sektorom omogućava razne pogodnosti ili popuste na proizvode i usluge!

Kako bi malenim ali ipak vrijednim koracima podržali obiteljsku i populacijsku politiku, Crystal Vision omogućio je svim korisnicima e-kartice – Mudrica posebne pogodnosti koje će pomoći obiteljima sa jedno, dvoje, troje ili više djece u odabiru proizvoda za sebe, svoju djecu i njihove prijatelje ili poklona za svoje najmilije.

Više detalja možete pronaći na službenoj stranici e-Dječje kartice: https://www.e-djecjakartica.hr/.

U nastavku istražite Crystal Vision ponudu prigodnih narukvica prijateljstva koje su odličan izbor i vrlo popularne među mlađim generacijama.

Crystal Vision narukvica ”Scarab”
barukvica na vezici sa swarovski kristalima

 

 

 

Crystal Vision narukvica ”Star”

narukvica na vezici sa swarovski kristalima

 

 

 

 

 

Crystal Vision narukvica ”Love”

narukvica na vezici sa swarovski kristalima

 

 

 

 

 

 

 

Kako bi uveselili djetetove dnevne obaveze poput odlaska na tjelesnu kulturu, u glazbenu školu ili na igru kod prijatelja – tu je pamučna torba s motivom jedne od najljepših svjetskih novela ”Mali Princ” ukrašena kristalima.

Torba Mali princ

Share this post