Blistave ideje za blagdanski look!

Blistave ideje za blagdanski look!

2020. godina se bliži kraju, a kako bi ju glamurozno ispratili, na videu u nastavku se nalazi nekoliko modnih inspiracija u kombinaciji sa Crystal Vision nakitom!

Ukoliko planirate nositi royal blue boju, naš savjet je da na nju iskombinirate nakit u srebrnim tonovima kako bi dodali elegantnu notu cijeloj kombinaciji. (Kolekcija: ‘’Tennis’’ i ‘’Energy’’ Cal)

Ako se ipak odučite za šljokice, ne ustručavajte se iskombinirati nakit s istim efektom! Kao prijedlozi mogu poslužiti Crystal Vision ‘Tube’’ I ‘Energy’’ kolekcija!

Bijela haljina se savršeno kombinira s tamnijim nakitom, a obzirom da se radi o takvom kontrastu boja najbolje se međusobno naglašavaju. Tamni nakit svakako će najbolje doći do izražaja na bijelim I svijetlim kombinacijama, a obzirom da će kao takav privlačiti pažnju, ni ostatak outfita neće proći nezapaženo! (Kolekcija: ‘’Oval Rivoli’’)

Na duboko dekoltirane jednobojne haljine svakako predlažemo duži lančić – elegantno će pratiti V izrez haljine, a istovremeno dodati dozu glamura. Ukoliko planirate dignuti kosu, ne ustručavajte se iskombinirati I naušnice iz iste kolekcije. (Kolekcija: ‘’Energy’’ Cal)

Share this post