Home PageNastanak

Certifikat autentičnosti

Novi Swarovski Crystals logotip ima najmodernija obilježja prepoznavanja. Uz hologramski efekt, svaki certifikat ima jedinstven identifikacijski kod koji se nalazi odmah ispod logotipa. Alfanumerički kod koji sadrži 16 znamenki identificirat će brend koji koristi originalne Swarovski kristale u izradi svojih gotovih proizvoda i time dati dokaz o autentičnosti, porijeklu i vrhunskoj kvaliteti kristala.

Mi smo jedina tvrtka na području Hrvatske certificirana za korištenje Swarovski logotipa i zato uz Crystal Vision proizvode dobivate prepoznatljivi Swarovski Crystals certifikat. Identifikacijski kod može se provjeriti na ovlaštenoj Swarovski Crystals web stranici. Korištenjem hologramske tehnologije na srebrnoj foliji prikazuje riječi ‘Crystals from Swarovski’ zajedno s potpisom osnivača Daniel Swarovski i godine u kojoj je Swarovski nastao: ‘Since 1895’. Sve zajedno govori o dugoj i bogatoj povijesti poznatog brenda.

Crystal vision nakit je nastao kao odgovor na raznolikosti ponude Crystals from Swarovski koji iz sezone u sezonu stvaraju nove oblike, boje i veličine čime otvaraju vrata neograničenoj kreativnosti.S brendom ‘Crystals from Swarovski’ po prvi puta Swarovski stavlja široku paletu kristala u ruke svojih klijenata otvarajući tako vrata cjelog novog kreativnog svijeta za one koji se žele izaziti kroz dizajn.

Swarovski kristal, kao osnovna komponenta branda, pruža dizajnerima neiscrpan izvor stvaranja. Na taj način se sjaj i ljepota kristala pretače u maštovite oblike nakita. Mašta dizajnera stvorila je neodoljiv nakit, a smisleno upravljanje cijelim konceptom, od proizvoda preko ambalaže i prodajnog mjesta do individualnog pristupa svakom klijentu, stvorili su brend Crystal Vision. Iza svega toga stoji tim kreativnih, ambicioznih i nadasve predanih ljudi.